Voedingssupplementen, het Pure van Nature

Contact
Selecteer een pagina

Ons verhaal

Bedacht vanuit de basis

Health of Nature is opgericht door mensen uit de supplementenbranche. Mensen die inzagen dat het puurder kon door in te spelen op de meest innovatieve technieken uit de voedingsmiddelenindustrie.

Dat hield wel in dat we zouden kiezen voor een totaal nieuwe start. Een nieuw merk. Bewezen kruiden uit de natuur. Maar dan nog puurder, nog zuiverder. Vaak vele malen krachtiger.

"Wij geloven in zo min mogelijk toevoegingen. Wat niet nodig is, of niet lichaamseigen, gewoon weglaten. Zuiverder dus dan ‘100% natuurlijk’. Dat zijn we óók, maar we zijn meer dan dat.”

Soms is het even puzzelen…

We zijn een nieuw bedrijf met nieuwe kansen. En daarin kiezen we zeker niet altijd de gemakkelijkste weg.

Tabletjes zijn bijvoorbeeld veel goedkoper om te produceren met vul- en hulpstoffen, maar ze zijn ook minder puur omdat ze vaak compact worden gehouden door toevoeging van o.a. antiklontermiddelen en bindmiddelen.

Daarom kiezen wij, naast zuivere tabletten, ook liever capsules van pure ingrediënten. Uiteraard wilden we dan ook de capsule zelf zo zuiver mogelijk, dus zonder dierlijke beendermeel, maar puur plantaardig. Dat is gelukt!

En die tabletten? Voor onze Chlorella vonden we een manier om ze koudgeslagen, met speciale spray-dry techniek, te produceren, waardoor we alsnog de bindmiddelen konden weglaten. Een technisch hoogstandje!

Voor de toekomst

Health of Nature richt zich op mensen die bewuste keuzes maken, die passen bij hun leefstijl. Wij weten best: in een ideale wereld zouden niemand supplementen nodig hebben. Maar we weten ook: onze huidige snelle maatschappij is al lang niet meer ideaal.

Je lichaam kan dagelijks worden belast. 
Denk aan vervuiling. Stress.

En de veel minder hoogwaardige teeltmethoden voor ons voedsel dan waarover onze voorouders beschikten.

Daarom zoek je soms extra ondersteuning om je natuurlijke afweer te versterken.
Terug naar de basis, een bewuste keuze.

Niet overdreven, wel kritisch. Zoals je soms kiest voor die makkelijke soep uit een blik of pakje. Maar toch zo vaak mogelijk die smaak van échte tomaten zoals in de soep die oma altijd maakte….

Welkom bij Health of Nature!