Voedingssupplementen, het Pure van Nature

Contact
Selecteer een pagina

Meestgestelde vragen

We hebben de meestgestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet. Mocht je vraag hierbij niet beantwoord worden, dan kun je uiteraard je vraag per mail sturen naar: . We proberen je vraag z.s.m. te beantwoorden.

Combinatie met geneesmiddelen

 • Kan ik de producten innemen naast mijn medicatie/geneesmiddelen?
  Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd de huisarts of apotheker.

Gebruik tijdens zwangerschap en lactatie

 • Kan ik de producten innemen tijdens de zwangerschap of lactatie?
  Indien een product niet geschikt is voor inname tijdens de zwangerschap of tijdens de periode van borstvoeding (lactatie), wordt dit duidelijk op de verpakking aangegeven.

Allergie informatie

 • Staan allergenen op de verpakking aangegeven?
  Indien een product een allergeen bevat, wordt dit duidelijk op de verpakking aangegeven.

Moeite met slikken

 • Wat moet ik doen ingeval van moeilijk slikken?
  Bij tabletten is het beter om ze in een vijzel te vergruizen dan te breken. Bij het breken kunnen er scherpe randjes ontstaan, wat pijn kan geven bij het slikken. Het overgebleven poeder van de tabletten kun je innemen met voldoende water. Bij capsules kunnen de 2 helften van de capsule gemakkelijk van elkaar worden genomen en kan de inhoud met voldoende water worden ingenomen.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

 • Hoe lang duurt het alvorens er verbetering optreedt?
  Deze periode verschilt per persoon en ongemak. Indien nodig neem je de hoogst aangegeven dosering, zodra de situatie duidelijk verbetert, kun je overgaan op een lagere dosering totdat het ongemak verdwijnt.

Beginverergering

 • Wat moet ik doen als er een beginverergering optreedt?
  Soms komt het voor dat het ongemak verergert in het begin van het gebruik. Dit kun je zien als een goed teken omdat het lichaam reageert op de ingrediënten van het product. Mocht je je daardoor minder prettig voelen, dan is het verstandig om de dosering te halveren en na een week voorzichtig de dosering weer op te bouwen tot de normaal aangegeven dosering op de verpakking.

Tijdstip van de productinname

 • Wanneer kan ik de producten het beste innemen?
  Op de verpakking staat of je het product voor, tijdens of na de maaltijd dient in te nemen. Staat dit niet aangegeven, dan kun je dit zelf bepalen en heeft de tijdstip geen invloed op het herstel.