Voedingssupplementen, het Pure van Nature

Contact
Selecteer een pagina

Bijdrage Goede Doelen

Uit respect voor de natuur vinden wij het belangrijk om wat terug te doen voor de natuur. Wij hebben er dan ook voor gekozen om een percentage van de gerealiseerde omzet terug te investeren in de natuur. Dit zal verdeeld worden over 4 categorieën: Water, Dieren, Bossen en Lucht.

Health of Nature zal zelf 5% van haar gerealiseerde omzet terug investeren verdeeld over deze 4 categorieën en we vragen onze wederverkopers om hetzelfde te doen, ook 5% van hun gerealiseerde omzet door de producten van Health of Nature. Op deze manier staan we samen sterk en doen we wat terug voor de natuur.

Op deze website zullen wij geregeld een update plaatsen over de goede doelen en wat wij voor hun betekend hebben.

W a t e r

Stichting Water For Life

Deze stichting zorgt voor schoon water en sanitaire voorzieningen in landen waar dit niet vanzelfsprekend is. Dat dit hard nodig is blijkt wel uit de cijfers: zo’n 884 miljoen mensen verspreid over de wereld hebben geen toegang tot schoon drinkwater en 2,4 miljard mensen kunnen geen gebruikmaken van goede sanitaire voorzieningen.

D i e r e n

Stichting DierenLot

Deze stichting komt op voor het lot van verwaarloosde dieren in Nederland. Helaas zijn er ook in Nederland nog veel verwaarloosde, mishandelde en in de steek gelaten dieren in nood. Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil hen graag helpen en wij natuurlijk ook!

B o s s e n

Nationaal Bossenfonds

Deze stichting zorgt voor de aanplanting en onderhoud van bossen in Nederland en werkt nauw samen met o.a. Staatsbosbeheer. Hun doel is om te zorgen dat onder de huidige omstandigheden het bos er gaat komen waar het nodig en mogelijk is. Daarom hebben Boomfeestdag, Staatsbosbeheer en Trees for All de krachten gebundeld en niet zonder succes. Ze hebben inmiddels al meer dan 20 hectare nieuw bos in Nederland weten te realiseren.

L u c h t

Longfonds

Het longfonds zet zich in voor een gezonde lucht en gezonde longen. Voor de meeste mensen is ademhalen heel gewoon. Toch zijn er meer dan een miljoen mensen in Nederland met een longziekte. Voor hen is ademhalen een terugkerende of voortdurende strijd. Het Longfonds maakt onderzoek mogelijk, pakt vieze lucht aan en komt op voor de beste zorg voor longpatiënten, en voor iedereen die dat misschien ooit wordt.

Vermelding plus logo op verpakkingen

‘Health of Nature en de wederverkopers doneren 10% van de omzet aan vier goede doelen die zich bewezen en concreet inzetten voor een betere wereld’. Deze tekst plus logo staat vermeld op alle verpakkingen. Zie als voorbeeld onderaan deze pagina onder het kopje GOEDE DOELEN.